Robocraft Wiki

Welcome to the Official Robocraft Wiki! If you are confused about how to do something within a page, run into problems or have suggestions, refer to the Wiki Formatting Guide or contact an admin.

READ MORE

Robocraft Wiki
Advertisement
Robocraft Wiki

Waarschuwing: Salvage Crates hebben een slechte waarde voor je geld, het is sterk afgeraden Crates te kopen met geld voor deze reden.

Salvage Crates zijn belongingen voor Robocraft. Ze kunnen dagelijks verkregen worden voor in te loggen, en worden gegeven na elk gevecht. Ze zijn gevuld met compleet willekeurige blokken. De tier van Salvage Crate hangt af van je prestaties in de match waar ze zijn verkregen.

Crate beloningen[]

Crates zijn gegeven, gebaseerd op de game mode die de Player speelt, Samen met hoe goed de Player heeft gepresteerd tijdens die match. De onderstaande tabel geeft waar wat precies de tier van Crate bepaald en hoeveel items in de Crate zitten.

Elimination Mode The Pit Battle Arena
(en Leagues)
Single Player (met AI)
1 item + 1 premium 3 items + 3 premium 4 items + 4 premium 1 item + 1 premium
Winnende Team
(levend op het einde)
Verliezende Team
(Of vernietigd)
Scoreboard Position Winnende Team Verliezende Team Winnende team Verliezende Team
Protonium Zilver 1 Protonium Protonium Zilver Protonium Zilver
Diamant Zilver 2 Diamant Diamant Brons Diamant Brons
Diamant Zilver 3 Goud Diamant Brons Diamant Brons
Diamant Zilver 4 Goud Goud Brons Goud Brons
Diamant Zilver 5 Zilver Goud Verroest Goud Verroest
Goud Brons 6 Zilver Zilver verroest Zilver Verroest
Goud Brons 7 Brons Zilver Verroest Zilver Verroest
Goud Brons 8 Brons Zilver Verroest Zilver Verroest
Goud Verroest 9 Verroest
Goud Verroest 10 Verroest

Salvage Crates worden ook elke dag gegeven en bevatten 4 items (8 voor Premium Players). Het type van Crate hangt af van hoeveel dagen je op een rij aanmeld. De eerste dag krijg je een verroeste Crate en elke dag gaat deze Crate een tier omhoog tot de Player Protonium bereikt. Vanaf dan wordt de player elke dag een protonium Crate beloond tot de Player faalt de volgende dag aan te melden.

Drops[]

  • Hoe hoger de tier van een crate, hoe beter de blokken die erin zitten (gemiddeld toch, een bronzen Crate kan betere blokken bevatten dan een protonium Crate).
  • Protonium Crates geven geen Common blokken.
  • De meeste cosmetica hebben een kleinere kans om te bekomen dan blokken van dezelfde zeldzaamheid maar verkopen dan ook voor meer Robit.png
  • Players met een premium account krijgen het dubbele aantal blokken dan een Player zonder Premium, maar als je niet Premium bent zie je nog steeds de items die je zou krijgen moest je Premium hebben. Als een Premium gebruiker iets zou krijgen wat je nodig hebt maar je hebt geen Premium kan je dit wel nog kopen en deze items claimen.

History[]

  • Salvage Crates waren aangekondigd op de 27ste april 2016 samen met de Epic Loot Update, en toegevoegd op de 28ste.
Advertisement